Nu när det är sommar är det hög tid att börja planera sina projekt inför nästa Gothcon. För att ge er lite inspiration och förhoppningsvis hjälpa er att hålla projekten igång så kommer det att dras igång en "Tale of Ylva Gamers - GothCon edition" (TYGGE). Den kommer att gå till något annorlunda än tidigare tales och vara mer baserad på att hjälpa till med inspirationen. TYGGE kommer att ha fyra fasta deltagare - Jag, Megaleif, AlFiKa och Anton. Lördagen den 11/7 (alltså nu på lördag) kommer vi att presentera våra projekt i den här forumsdelen. Varje lördag kommer sedan en av oss att berätta vad som har hänt sedan sist och visa bilder på den nya modellerna. Och så kommer det att hålla på tills GothCon 2010. Våra trådar kommer att vara pinnade högst upp i denna forumsdel.

Men tanken är att det inte bara är vi som skall vara deltagarna i TYGGE. Vi ser bara till att TYGGE hålls levande, oavsett vad som händer. Alla får posta trådar om sina Gothconprojekt i den här forumsdelen, något som jag verkligen hoppas att ni utnyttjar. Starta helt enkelt en tråd med ert namn och vilket projekt det handlar om och kör på. Även om vi fyra fasta medlemmar uppdaterar på lördagar kan ni göra exakt som ni vill. Varje söndag, varannan dag, när ni känner för det eller en gång i månaden spelar ingen roll. Och anser ni att det är för tidigt att börja nu kan ni alltid joina senare. TYGGE är inte heller låst till något spelsystem. Så oavsett om ni målar upp något till 40K, Fantasy, FoW, SotR, Blood bowl, Modern spearhead eller vad det nu kan vara är ni välkomna. Och även om namnet talar om Ylva gamers så är det öppet för folk från andra föreningar.

Dock skall det vara lite mer långsiktiga projekt. Om ni bara vill posta vad ni har målat upp rent allmänt finns fortfarande den vanliga målningsdelen och "Vad har du målat idag"-tråden.